Poronnahka hiuspanta rusetilla

1 tuotearvio

49,90  (sis. alv 24 %)

Univormun ylellinen hiuspanta on uniikki luxustuote. Hiuspanta on valmistettu silkkisen pehmeästä aidosta poronnahasta. Poronnahka on nahoista ekologisin ja erittäin kestävää, jota käyttö vain parantaa. Poronnahan ulkonäkö paranee ikääntyessään. Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Tämä hiuspanta on loppuun asti viimeistelty trendikäs aitoa nahkaa oleva hiuskoriste joka kruunaa asusi. Univormun hiuspanta levenee keskustaa kohti. Pannassa on kauniisti vuorattu vihreä sisäpuoli. Samettisesta poronnahasta valmistetun pannan päät on huoliteltu nahkatupilla. Sisällä oleva panta on valittu siten, että se on mahdollisimman joustava eikä paina korvantaustaa. Pannan pituus on hieman lyhyempi kuin osa markkinoilla olevista pannoista. Näin ollen se ei tule yhtä pitkälle korvantaustojen taakse eikä paina korvantaustoja samoin kuten pidemmät hiuspannat.
Laadukas poronnahkainen hiuspanta on valmistettu käsityönä suomessa. Jokainen panta on uniikki kappale.

Huom! Helmiäispuuterissa on hieman erilainen rusetti kiinnitys kun mustassa ja konjakin sävyssä. Puuterin värisessä hiuspannassa rusettia ei saa avattua ja poistettua kuten muissa väreissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tuotetiedot

Koko

  • Nahkaisen hiuspannan leveys: leveimmästä kohdasta noin 6 cm

Materiaali

  • 100 % poronnahka
  • Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta

Värit

  • Saatavilla olevat värit: konjakinruskea sekä musta

Hoito-ohje

Poronnahalla on jonkin verran likaa ja vettähylkivä käsittely. Ethän koske pantaan rasvaisilla käsillä sillä nahkaan voi jäädä siitä jäljet. Pyyhi tahrat varovasti kostealla liinalla. Ei vesipesua. Vältä kontaktia hiuslakan kanssa. Mikäli nahka kuivuu voi sen käsitellä luonnonmukaisella mehiläisvahalla.

Toimitus

  • Tuote on heti saatavilla ja postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ellei muuta ole erikseen mainittu. Mikäli jälkitoimitus mahdollinen, toimitusaika noin 2-3 viikkoa.
  • Tilaukseen lisätään kassalla lähetyskulut 6,9 €
  • Hygieniasyistä tuotteella ei ole palautusoikeutta

Lisätiedot

Paino0,15 kg
Mitat20 × 16 × 5 cm

1 arvio tuotteelle Poronnahka hiuspanta rusetilla

  1. Sirkku Voutilainen (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvä miellyttävän tuntuinen panta, joka ei purista ja pysyy hyvin päässä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.