Poronnahka huivipanta

3 tuotearviota

49,90  (sis. alv 24 %)

Näyttävä leveä nahkainen hiuspanta solmulla. Hiuspannan leveydestä johtuen hiuspannassa on ”huivimainen ulkoasu”. Kyseessä ei kuitenkaan ole huivi vaan hiuspanta. Tämä hiuspanta on kaikista pantamalleista miellyttävin käyttää koko päivän. Malliltaan tämä hiuspanta on sama kuin myynnissä oleva solmupanta mutta leveä versio siitä.

Univormun ylellinen hiuspanta on uniikki luxustuote. Pannan leveys on noin 8 cm ja se levein kaikista Univormun hiuspantamalleista.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Nahkainen hiuspanta

Nahkana on aito poronnahka, joka tuntuu upean pehmeälle. Poronnahka on nahoista ekologisin ja erittäin kestävää. Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Hiuspanta on loppuun asti viimeistelty trendikäs aitoa nahkaa oleva hiuskoriste joka kruunaa asusi. Univormun hiuspanta levenee keskustaa kohti. Pannassa on kauniisti vuorattu vihreä sisäpuoli. Samettisesta poronnahasta valmistetun pannan päät on huoliteltu nahkatupilla. Sisällä oleva panta on valittu siten, että se on mahdollisimman joustava eikä paina korvantaustaa. Pannan pituus on hieman lyhyempi kuin osa markkinoilla olevista pannoista. Näin ollen se ei tule yhtä pitkälle korvantaustojen taakse eikä paina korvantaustoja samoin kuten pidemmät hiuspannat.

Laadukas poronnahkainen hiuspanta on valmistettu käsityönä Suomessa. Jokainen panta on uniikki kappale. Saatavilla olevat värit ovat aina pieniä eriä ja värit vaihtuvat. Käytössä on myös nahkoja joita on värjätty isompaan erään tiettyyn tarpeeseen muiden toimesta mutta niitä on jäänyt yli. Näitä ”ylijäämä” nahkoja värikarttojen ulkopuolelta hyödynnetään ja niistä tehdään pieniä eriä pantoja.

Leopardi ja kukkakuosillinen hiuspanta

Leopardi ja kukkakuosillinen huivipanta ovat pehmeää poronnahkaa mutta eivät mokkapintaista kuten muut huivipannat.

Katso tästä leopardikuosiseen hiuspantaan samasta nahasta valmistettu samistelu- nahkarusetti pikku pojalle.

Tuotetiedot

Koko

 • Nahkaisen hiuspannan leveys: leveimmästä kohdasta noin 8 cm

Materiaali

 • 100 % poronnahka sekä poronmokka
 • Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta

Värit

 • Saatavilla olevat värit: saatavilla olevat värit vaihtelevat. Osa väreistä pidetään valikoimassa pidempään ja toisista tehdään hiuspantoja vain pienet erät.
 • Nahoista hyödynnetään nahkateollisuudessa yli jääneitä värejä ja näistä valmistetaan hiuspantoja. Osa väreistä on uniikkivärejä joita ei ole edes mahdollista saada lisää.

Hoito-ohje

Poronnahalla on jonkin verran likaa ja vettähylkivä käsittely. Ethän koske pantaan rasvaisilla tai likaisilla käsillä sillä nahkaan voi jäädä siitä jäljet. Pyyhi tahrat varovasti kostealla liinalla. Ei vesipesua. Vältä kontaktia hiuslakan kanssa.

Toimitus

 • Tuote on heti saatavilla ja postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ellei muuta ole erikseen mainittu. Kun varasto loppuu, uutta saadaan tilalle 2-3 viikon sisällä.
 • Tilaukseen lisätään kassalla lähetyskulut 6,5 €
 • Hygieniasyistä tuotteella ei ole palautusoikeutta

Lisätiedot

Paino0,15 kg
Mitat20 × 16 × 5 cm

3 arviota tuotteelle Poronnahka huivipanta

 1. Jenny Å

  Panta on kyllä mega mega mukava!

 2. Riikka S

  Superkauniit nämä solmupannat ja mikä parasta, ovat todella hyväntuntuiset käyttää! Eivät kiristä tai paina päässä, mutta pysyvät silti jämäkästi paksummissakin hiuksissa. Työnjälki on lisäksi todella, todella laadukasta. Suosittelen kaikille kauniiden ja laadukkaiden pantojen ystäville!

  • Univormu

   Kiitos Riikka palautteestasi. Tärkeä kuulla että miellyttävä käyttää ja laatu huokuu sinne asti kuten kuuluukin. Toivottavasti tulee paljon käyttöä:)

 3. Anne

  Huivipanta on todella mukava käyttää, ei kiristä yhtään päässä ja miellyttävän tuntuinen vaikka olisi pidemmänkin aikaa. Laatu ja viimeistely ihan 5/5, puhumattakaan superkauniista ulkonäöstä ❤️

  • Univormu

   Kiitos Anne ihanasta palautteestasi <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.