univormu logo

Yhteydenotto ja toimitustiedot

TOIMITUSTIEDOT JA TOIMITUSAIKA

 

Jokainen Univormun tuote valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti asiakkaalle. Tilaus on sitova eikä sitä voi perua sen jälkeen kun tilaus on lähtenyt ompelijalle tilausjonoon. Tilattaessasi Univormuja tulee sähköpostiin lasku sen jälkeen kun tilaus lähtee ompelijalle. Maksu tulee etukäteismaksuna ennen tuotteiden saapumista asiakkaalle. Maksuaika 7 vuorokautta.

 

Tilaukset: Perusmalleissa ja väreissä toimitusaika noin 2 – 4 viikkoa. Mikäli asiakasta varten tilataan kangas tai vetoketju yksilöllisellä värillä, toimitusaika noin 4 – 6 viikkoa. Erikseen tilattavista väreistä ilmoitetaan aina asiakkaalle jotta asiakas osaa varautua pidempään toimitukseen. Mikäli asiakasta varten tilataan suurempi  erä erikoisväristä kangasta, tulee kankaasta ennakkomaksu. Kiireellisessä tapauksessa otathan etukäteen yhteyttä, yritetään saada tilaustasi nopeutettua.

 

400 € ja sitä suuremmat tilaukset: tuotteet lähtevät ompelijalle tilausjonoon vasta kun laskun maksusuorituksesta on näkyvissä ennakkoon maksettuna vähintään puolet laskun loppusummasta.

 

Varastotuotteet: Osa essumalleja ja värejä on pieni määrä varastotuotteena heti saatavissa jolloin toimitus parin arkipäivän sisällä.

 

Tuotteiden toimitus tapahtuu ensisijassa pakettina lähimpään postiin. Kiinteät lähetyskulut 9,90 € (0% ALV)/ 12,28 € (24 % ALV) lisätään laskuun. Kaikissa lähetyksissä seurantatunnus, pyydäthän erikseen mikäli toivot saavasi seurantatunnuksen itsellesi.

YHTEYS

 

nora@univormu.fi

Y-tunnus: 276 8547-6

 

Tavoitat minut myös Facebook-sivujemme kautta tai alla olevalla lomakkeella.