Skip to main content

Yhteydenotto ja toimitustiedot

Toimitustiedot ja toimitusaika

Jokainen Univormun tuote valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti asiakkaalle. Tilaus on sitova eikä sitä voi perua sen jälkeen kun tilaus on lähtenyt ompelijalle tilausjonoon. Tilatessasi verkkokaupan ulkopuolelta kustomoidun tuotteen lähetetään lasku sähköpostiin. Laskuissa maksuaika 7 vuorokautta.

 

Tilausaika: Toimitusaika alle 10 kpl tilauksille on 2-3 viikkoa. Mikäli asiakasta varten tilataan kangas tai vetoketju, toimitusaika on noin 4 – 6 viikkoa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan aina erikseen asiakkaalle, jotta asiakas osaa varautua pidempään toimitukseen. Mikäli asiakasta varten tilataan suurempi erä kangasta Univormun värivalkoiman ulkopuolelta, tulee kankaasta ennakkomaksu. Kiireellisessä tapauksessa otathan etukäteen yhteyttä, yritetään saada tilaustasi nopeutettua.

Varastotuotteet: Kasvomaskit, kasvomaskien säilytyspussit, filtterit ja kestokassit ovat heti saatavissa jolloin toimitus on 1-2 arkipäivää tilauksesta. Poikkeustilanteissa viiveestä tilauksista ilmoitetaan erikseen verkkosivujen yläpalkissa. Tilauksen jättäneille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti toimitusaika poikkeustilanteissa.

Toimitustiedot: Tuotteiden toimitus tapahtuu ensisijassa pakettina lähimpään postiin/ Smartpostiin mikäli sellainen on mainittu, kasvomaskit toimitetaan XXS-lähetyksenä postilaatikkoon. Kiinteät lähetyskulut 6,90 € (24 % ALV). Kaikki lähetykset ovat seurantatunnuksellisia, pyydäthän erikseen mikäli toivot saavasi seurantatunnuksen itsellesi.

Seuraa somessa

Yhteys

nora@univormu.fi

Y-tunnus: 276 8547-6

Tavoitat minut myös Facebook-sivujemme kautta tai alla olevalla lomakkeella.