Ale!

Kestokasvomaski

6 tuotearviota

9,90 169,00  (sis. alv 24 %)

Osta enemmän kerrallaan niin säästät!

1 kpl19,90 €
2 kpl37,80 € (18,90 € / kpl)
5 kpl89,50 € (17,90 € / kpl)
10 kpl169,00 € (16,90 € / kpl)

Onko tässä mahdollisesti markkinoiden laadukkain ja paras kasvomaski?

Kestokasvomaskin ominaisuudet:

 1. Istuvuus: Kasvomaskin desingnissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja istuvuuteen. Kasvomaski on tiivis ympäri kasvoja jolloin sen antama suoja on myöskin tehokkaampi.
 2. Materiaali: Päällikangas on tiivistä mikrokuitua ja sisäpuolella materiaalina on tiivis puuvilla joka toimii myös suojana.  Materiaalina ei ole käytetty mitä tahansa mikrokuitua tai puuvillaa.  Kasvomaskiin on nimenomaan etsitty ERITTÄIN TIIVIITÄ kankaita. Mikrokuitu on  erittäin tiivistä josta tekee tiukkaa saada jopa nuppineula läpi. Mikrokuidun läpi on helpompi hengittää kuin puuvillan. Valittu puuvilla on myös tiiviysarvoiltaan erittäin tiheää.
 3. Filtteritasku: Kasvomaskissa on tasku johon voit laittaa filtterin. Univormulla on myynnissä Ahlstrom-Munksjön innovatiivisesta filtterikankaasta tehtyjä muotoiltuja filttereitä maskin sisälle. Nämä filtterit estävät VTT:n tutkimuksissa 88 % viruksista, filtteriä voi uusiokäyttää 10 kertaa. Käyttämällä Univormun filtteriä saat hyvän suojan jo itsellesi myös.
 4. Nenän istuvuus: Nenän kohdalle on ommeltu oma erillinen tasku johon voit sujauttaa ja uusiokäyttää leipäpussin sulkijan. Toki muukin käy mutta leipäpussin sulkijalla saat maskin nenän ympäriltä tiiviiksi. Tällöin myös silmälasit huurustuvat vähemmän.
 5. Kuminauha: Käytössä on medikaalinen kuminauha joka kestää 90 asteen pesun ilman että sen elastisuus kärsii. Kuminauha kiertää pääntakaa eikä paina korvia. Laittamalla toista, ohuempaa kuminauhaa on mahdollisuus tehdä itselle sopivat korvalenkit jolloin maskia pystyy käyttämään korvalenkkimaskina.
 6. Pesu: Tässä maskissa kaikki osat kestävät 90 asteen pesun.
 7. Suomalaisuus: Kasvomaskit on suunniteltu ja ommeltu suomessa. Päällikangas lukuunottamatta kaikki muu materiaali hankitaan suoraan suomesta tukemalla suomalaisia yrityksiä.
 8. Työnjälki: Kasvomaskit ovat erittäin laadukkaasti ommeltuja ja lopputuloksena on erittäin huoliteltu lopputuote.
 9. Kustomointi: Suusuojaan voidaan tehdä painatus/ brooderaus

 

Ekologinen uudelleen käytettävä kasvomaski on valmistettu kahdesta eri tiiviistä kankaasta joiden välissä on tasku omavalintaiselle filtterille. Päällikangas on mikrokuitua, vuori tiivistä puuvillaa. Molempia kankaita käytetään kasvosuojaimiin myös muiden valmistajien toimesta niin suomessa kuin ulkomaillakin. Tässä kasvomaskissa on mm. Ranskan antama kangassuositus, eli päällikangas mikrokuitua, välissä filtteritasku ja iholla tiivis puuvilla. Lisäksi kasvomaski on pyritty luomaan mahdollisimman istuvaksi. Nenän istuvuuden voi muotoilla rautalangalla/ leipäpussinsulkijalla. Kasvomaski kestää keittämisen/ kuuman pesun 95 asteessa. Maski ei suojaa virukselta, mutta voi auttaa viruksen kantajaa tartuttamasta muita kuten muutkin tiiviit maskit. Tätä ekologista uudelleen pestävää ja käytettävää kangasmaskia voi käyttää myös palvelualoilla, joissa on aiemmin ollut käytössä kertakäyttöinen suusuoja. Lisäämällä Univormun uusiokäytettävän filtterin kasvomaskiin saat hyvän lisäsuojan myös itsellesi. Käyttämällä Univormun ekologista kangasmaskia ja lisäämällä siihen uusiokäytettävän Univormun filtterin saat kuormitettua luontoa vähemmän kun et joudu joka tilanteessa käyttämään kertakäyttöistä suusuojaa/ hengityssuojaa. Kestokäyttöinen kasvomaski sekä uusiokäytettävä filtteri ovat ekologinen valinta.

Univormun kasvomaskista on mahdollista tehdä myös korvalenkkimaski. Huomioi, että korvalenkkien tulee olla melko pienet jotta maski on tarpeeksi istuva. Tee kuitenkin aluksi korvalenkeistä n. 1 cm liian isot sillä ensimmäiset pesut kutistavat kuminauhaa. Liian kireä kuminauha sattuu korvien taustalla joten oikea mitta on tärkeä. Kuvassa mallilla on käytetty per lenkki n.25 cm kuminauhaa. Pujota kuminauhat niille tehdyistä kujista molemmin puolin maskia. Solmi päät itselle sopivan mittaiseksi. Voit jättää säätövaraa ja laittaa solmun jälkeiset kuminauhansuikaleet solmun kera kujan sisäpuolelle jolloin voit tarvittaessa tehdä kuminauhalenkeistä isommat mikäli kutistuu liikaa pesussa.  Sinulla on ostosten yhdessä mahdollisuus hankkia 95 asteen pesut kestävää ohutta kuminauhaa. Leveä, pääntakaa kiertävä kuminauha kuuluu maskiin automaattisesti eikä sitä tarvitse erikseen hankkia.

Huomioithan, että viruksia vastaan paras suoja on lähikontaktien välttäminen, etäisyyksistä huolehtiminen ja hyvä käsi- ja yskimishygienia! Katso tästä linkistä THL ajankohtaiset tiedot koronaviruksesta.

Kasvomaski on henkilökohtainen hygieniatuote, eikä tuotteella tästä syystä ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Käyttö:

Kestokasvomaski tiiviillä mikrokuitukankaalla ja puuvillavuorella. Kasvomaskiin on valittu tarkasti tiiviit erilaiset kankaat, jolloin maskin suojauskyky paranee.  Yleisesti ottaen, kasvomaskeissa mikrokuitu estää 40-50 % viruksesta, tiivis puuvilla 20-30 %.  Oleellista kasvomaskissa on myös sen tiivis istuvuus kasvoilla joka on Univormun kestokasvomaskissa erinomainen. Nenän kohdan voit muotoilla tarvittaessa itsellesi sopivaksi. Tätä varten kangasmaskin sisäpuolella on kuja rautalangalle. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten uusiokäyttöön leipäpussin sulkija. Myös askartelussa käytettävä piipunrassi toimii kaksinkertaisena. Kun nenän istuvuus on muotoiltu hyväksi vähenee myös silmälasien huurrustuminen.

Kankaisessa kestomaskissa on sisätasku johon voit lisätä filtterin. Myynnissämme on innovatiivinen Ahlstrom-Munksjön kuitukangas filtteriksi sisätaskuun jota voi uusiokäyttää 10 kertaa. Filtterin teho ennen ensimmäistä pesua on VTT:n tutkimuksen mukaan 88 % suoja viruksia vastaan. Osta filttereitä tästä.

Kiinnitä kangasmaski puhtailla käsillä ja asettele se istuvaksi niin kuminauhoista kuin nenänkin kohdalta. Kangasmaskia ei saa riisua pois käytön aikana eikä koskea kangasosiin, sillä se lisää epäpuhtauksien mahdollisuuksia hengitysteiden edessä. Kankainen kestomaski ei saa kostua koska silloin se läpäisee mikrobeja helpommin ja se tulee pestä AINA yhden käyttökerran jälkeen. Varaa mukaasi pussi, johon laitat maskin käytön jälkeen. Kun poistat kasvosuojan, koske ainoastaan kuminauhaan. Ekologinen kangasmaski on henkilökohtainen.

Mikäli sinulla on huono yleiskunto, sydän- ja verenkiertosairauksia, astma tai keuhkoahtaumataudin oireita, ne voivat olla este käyttää kasvomaskia. Nämä sairaudet voivat vaikeuttaa hengittämistä suojan läpi.

Univormun kasvomaskeja on saatavissa yksittäispakattuna Turun alueella Myllyn apteekista.  Nähtävillä on mallikappale olemassa mikäli haluaa hypistellä ja pyöritellä kasvomaskia käsissään. Myynnissä myös filttereitä.

Pesuohje

 • Mikäli käytät nenän muotoiluun rautalankaa, poista se pesun ajaksi. Voit käyttää pinsettejä apuna. Käytettäessä leipäpussin sulkijaa, sitä ei tarvitse poistaa pestäessä pesukoneessa 60 asteessa. Leipäpussin sulkija kestää useamman pesun  ennen kuin alkaa ”kangistumaan”.
 • Poista kertakäyttöinen lisäfiltteri taskusta ennen pesua mikäli käytät sellaista. Univormun filtterin voit myös pitää maskin sisällä maskia pestessä pesupussissa.

Pesukone:

 • Pese pesukoneessa 60-90 °C asteessa

Ilman pesukonetta:

 • Keitä kattilassa kiehuvassa vedessä 5 minuuttia jossa on hieman pesuainetta. Huuhtele maski tämän jälkeen astiassa puhtaassa vedessä 2–3 kertaa.

Materiaali

 • Päälikangas: 100 % polyester, tiivis mikrokuitu
 • Vuori: 100 % tiivis puuvilla
 • Kuminauha: Medikaalinen kuminauha joka kestää keittämisen

 

  

Lisätiedot

Paino01 kg (kilogramma)
Mitat30 × 42 × 2 cm (senttimetri)
Kankaan väri

Burgundinpunainen, Sininen, Musta, Valkoinen

Määrä

1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 10 kpl

6 arviota tuotteelle Kestokasvomaski

 1. Ari R (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvänlaatuinen maski ja istuu hyvin kasvoille. Pojalla on kans lastenkokona.

 2. Berit S

  Laadukas, hyvännäköinen ja mukava kasvomaski. Pesussa pitää hyvin ryhtinsä. Täällä Sveitsissä on ollut maskipakko yli puoli vuotta ja monenmoista maskia on tullut kokeiltua. Univormun maskit sopivat meidän perheelle parhaiten, niin teineille, äidille kuin isällekin.

 3. Jalkahoitola Ulla L

  Käytän kangasmaskeja päivittäin joissa on filtteri välitaskussa. Pidän niiden hyvästä istuvuudesta ja kaunis muotoilu on hyvä bonus. Käytetyt maskit on näppärä puhdistaa keittämällä maskikeittoa

 4. Reetta K

  Tässä yhteydessä kiitänkin Univormun maskista. Mulla on ollut se käytössä viime syksystä, ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Maski on tyylikäs, istuu kauniisti ja mukavasti, ja, mikä tärkeintä, suoja on ihan omaa luokkaansa muihin kangasmaskeihin verrattuna.

 5. Tiia, TP Art & Nails – kynsistudio

  Laadukkaat ja huolella valmistetut tuotteet. Tuotteiden kustomointi (logon lisäys / väritoiveet) kävi kätevästi. Todella hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

 6. Leena L

  Hyvin istuvat, kauniit maskit. Kestävät pesua ja käyttöä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *