Filtteri kasvomaskiin, 20 kpl pakkaus

15,90  (sis. alv 24 %)

Uudelleenkäytettävä Ahlstrom-Munksjö:n kuitukankaasta tehty filtteri Univormu -kasvomaskin sisätaskuun. Tuote kestää vähintään 10 pesua. Suodatustehokkuus VTT:n mittauksissa oli 88%. Vertailun vuoksi terveydenhuollon maskien tulee suodattaa 95 %.Yhdistämällä innovatiivisen kuitukankaan Univormun kasvomaskiin saavutetaan erittäin korkea suoja, sillä Univormun kangasmaskeissa on jo ennestään tarkoin valitut materiaalit sekä hyvä istuvuus estämään virusten leviämistä. On mahdollista, että filtterin pesu ei heikennä partikkelien läpäisytehoa lainkaan. Pesun jälkeistä läpäisytehoa ei kuitenkaan ole testattu valmistajan puolesta. Jos tiedät tarvitsevasi korkeinta mahdollista suojaa – suosittelemme uuden, pesemättömän filtterin käyttöä.

Suodatinkangasta leikattuna Univormun kasvomaskiin sopivaksi saa myös lahjapakkauksessa: Kestokasvomaskisetti

Tätä filtteriä voi käyttää myös Marttojen kaavalla tehtyyn kansalaismaskiin.

20 kpl pakkauksen hinta: 24,90 €.  Kappalehinnaksi filtterille tulee 1,25 € / kpl. Yhdellä filtterillä on 10 käyttökertaa, joten yhden filtterin teoreettinen käyttökerran hinta on 0,12 €. Käyttämällä uusiokäytettävää filtteriä kuormitat vähemmän ympäristöä ja saat myös hyvän suojan itsellesi.

20 varastossa

Kuvaus

Käyttö:

Kankaisessa Univormun kestomaskissa on sisätasku johon voit lisätä oman filtterin.

PESUOHJE: Pese tuote jokaisen käyttökerran jälkeen. Pesukone: Pese 60-95° pesupussissa tai pidä filtteri kasvomaskin sisällä pesupussissa.
Ilman pesukonetta: Keitä kattilassa melkein kiehuvassa vedessä 5 minuuttia, jossa on hieman pesuainetta. Huuhtele kuitukangas tämän jälkeen astiassa puhtaassa vedessä 2-3 kertaa.

MATERIAALI 100 % polyester. Materiaalin suodatustehokkuus yli 99%@3mic (Ranskan kansallisen standardin mukaan. Ranskan kansallinen standardi on ollut pohjana eurooppalaiselle kansanmaskistandardille.)

Filtteri on henkilökohtainen hygieniatuote, eikä tuotteella tästä syystä ole vaihto- tai palautusoikeutta.

(Huom. filtteri on vain kuvauksen vuoksi otettu pois muoveista, ne toimitaan aina puhtauden vuoksi muovipakkauksessa.)

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Mitat30 × 42 × 2 cm (senttimetri)
Kankaan väri

Musta, Valkoinen

Määrä

1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 10 kpl

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Filtteri kasvomaskiin, 20 kpl pakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *