Työhameet

Hame työvaatteena:

Univormun hame sopii ilmeltään hyvin yhteen muiden Univormu työvaatteiden kanssa. Hameessa on kiristysnyöri vyötäröllä ja hameen voi asettaa sopivaan kohtaan vyötäröllä. Vetoketju hameessa aukeaa niin alhaalta kuin ylhäältä. Yhdistä työasuna hame helposti oman paitasi kanssa, olet silti puetun näköinen ja hame suojaa sinua työpäivän tiimellyksessä . Pue alle legginsit, sukkahousut tai käytä paljain säärin, hameessa on tarpeeksi pituutta jotta se on siveelisen näköinen työelämässä.  Voit käyttää hametta kaikkina vuodenaikoina työasunasi. Olet rennon puetun näköinen työvaatteessa ja voit piristää työpäivääsi eri värisillä Univormuilla. Hame sopii monille vartalotyypeille. Katso tästä lisää kuvia Univormun Turku-hameesta.

Värivaihtoehdot:

Voit valita hameeseen haluamasi värisen kankaan ja vetoketjun monista värivaihtoehdoista. Pelkästään vaihtamalla vetoketjun väriä saat muutettua työvaatemekon ilmettä. Univormun työasuissa ja hameissa on tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia jotka tekevät työasusta persoonallisen näköisen. Isojen taskujen ansiosta saat myös kädet vapaiksi tavaroista.

Voit lisätä hameeseen persoonallisuutta valitsemalla haluamasi värin kankaaseen sekä vetoketjuun. Univormulta löytyy myös pieniä eriä erikoisvärisiä kankaita joiden värit löydät tästä.

Hameen hoito-ohje:

Univormun hame on helppohoitoinen, laadukas ja kestävä. Pese ympäri käännettynä illalla, kuivata henkarilla, pue päälle aamulla, hame kuivuu nopeasti eikä silitys ei välttämätön. Kankaana on laadukas, todella pitkään kestävä Öko-Tex 100 standardin mukainen työvaatekangas. Tarkoitus Univormulla on vähentää työvaatteiden kulutusta ja korvata määrä laadulla.

Kustomointi:

Univormun hameet ovat muokattavissa ja voit kustomoida työasut sinulle ja yrityksellesi sopivaksi. Kustomointi palvelun kautta voimme muokata hameessa sen pituutta, lisätä logon sekä muutella väriyhdistelmiä.

Avainlippu:

Kaikki Univormut suunnitellaan ja ommellaan suomessa. Univormulle on myönnetty Suomen Avainlippu tunnus. Avainlipun saa kun yli 50 % tuotannosta tuotetaan suomessa. Univormun tapauksessa kyse on noin 80-90 % tuotannosta. Tavoitteena on että mahdollisimman suuri osa tuotannosta tapahtuu kotimaassa. Laadulla Univormu haluaa korvata määrän, kun tuote kestää pitkään kuormittaa se myöskin ympäristöä vähemmän.