univormu logo

Työvaatteet

Univormu - Laadukas työvaate­valmistaja

Kasvomaskeja, essuja, säilytyspusseja sekä naistentyövaatteita, avainlipun alla. Kotimaiset laadukkaat tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Mahdollisuus räätälöidä omien mittojen mukaan tai tarpeesta teemme myös miehille essuja olemassa olevista naisten malleista. Kustomoinnin kautta voit itse vaikuttaa värien kautta työvaatteen ulkonäköön tai saada mittojesi mukaiset asut. Univormun työvaatteet on tehty yhtenäisiksi keskenään jolloin erimalliset Univormut sopivat keskenään yhteen.

Univormun työvaatteet kestävät 60 asteen pesun, kankaat ovat Öko-Tex 100 standardin mukaiset, torjunta-ainevapaat. Työvaatekangas on helppohoitoinen ja kestävä joka säilyttää hyvin värinsä, ei hiosta, pese illalla, ripusta henkarille ja pue päälle aamulla. Univormut eivät välttämättä vaadi silitystä. Kasvomaskit ja filtterit kestävät 95 asteen pesun.

Työvaatteita on mahdollisuus sovittaa Turussa sovituspisteessä Disne Oy:n tiloissa heidän aukioloaikojensa mukaan. Turussa mahdollisuus myös että yrityksessäsi tullaan käymään.

Verkkokaupasta löytyy jokaisen tuotteen alta mittataulukot mekolle, hameelle ja tunikalle jonka mukaan pystyy valitsemaan itselleen Univormun työasun myös sovittamatta. Jos kaipaat apua voit ottaa yhteyttä palvelevaan verkkokauppaan niin etsitään sinulle yhdessä sopiva koko.

Univormun työasuja käytetään monilla aloilla. Työvaatteita käytetään, hoitoalalla, kauneudenhoitoalalla, siivousalalla, ravintoalalla ja monissa palveluammateissa sekä messuilla. Univormut soveltuvat erinomaisesti mm. seuraaviin ammattiryhmiin: kosmetologi, kampaaja, kahvila, ravintola, catering, kukkakauppa, apteekki, hieronta, vyöhyketerapia, fysioterapia, kotisiivous, kotisairaanhoito mutta niitä voi käyttää myös kotona puutarhanhoidossa, siivouksessa tai leipoessa. Kaikkia tuotteita on mahdollisuus saada yksittäiskappaleina eikä tuotteilla ole minimitoimituserää.

Mekot, hameet ja tunikat »

Essut »

Lisätarvikkeet »

Sovitus »