univormu logo

Työvaatteet

Univormu - Laadukas työvaate­valmistaja

Naistentyövaatteet, avainlipun alla. Kotimaiset laadukkaat ja personalisoitavissa olevat työvaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Mahdollisuus räätälöidä omien mittojen mukaan tai tarpeesta myös miehille. Kustomoinnin kautta voit itse vaikuttaa värien kautta työvaatteen ulkonäköön tai saada mittojesi mukaiset työvaatteet. Univormun työvaatteet ovat yhtenäisiä keskenään vaikka yrityksessäsi olisikin käytössä erimallisia Univormuja.

Univormun työvaatteet kestävät 60 asteen pesun, kankaat ovat Öko-Tex 100 standardin mukaiset, torjunta-ainevapaat. Työvaatekangas on helppohoitoinen ja kestävä joka säilyttää hyvin värinsä, ei hiosta, pese illalla, ripusta henkarille ja pue päälle aamulla. Univormut eivät välttämättä vaadi silitystä.

Työvaatteita on mahdollisuus sovittaa Turussa sovituspisteessä Disne Oy:n tiloissa heidän aukioloaikojensa mukaan.

Verkkokaupasta löytyy jokaisen tuotteen alta mittataulukot mekolle, hameelle ja tunikalle jonka mukaan pystyy valitsemaan itselleen Univormun työasun myös sovittamatta. Jos kaipaat apua voit ottaa yhteyttä palvelevaan verkkokauppaan niin etsitään sinulle yhdessä sopiva koko.

Univormun työasuja käytetään monilla aloilla. Työvaatteita käytetään, hoitoalalla, kauneudenhoitoalalla, siivousalalla, ravintoalalla ja monissa palveluammateissa sekä messuilla. Univormut soveltuvat erinomaisesti mm. seuraaviin ammattiryhmiin: kosmetologi, kampaaja, kahvila, ravintola, catering, kukkakauppa, apteekki, hieronta, vyöhyketerapia, fysioterapia, kotisiivous, kotisairaanhoito mutta niitä voi käyttää myös kotona puutarhanhoidossa, siivouksessa tai leipoessa. Kaikkia tuotteita on mahdollisuus saada yksittäiskappaleina eikä tuotteilla ole minimitoimituserää.

Mekot, hameet ja tunikat »

Essut »

Lisätarvikkeet »

Sovitus »