Ukraina hyväntekeväisyys hiuspanta

49,90  (sis. alv 24 %)

ERIKOISERÄ! JOKAISESTA PANNASTA LAHJOITETAAN 16,6€ UKRAINAN HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!

Ukrainan hyväntekeväisyyttä varten tehty hiuspanta. Ajatuksena on että puroista kasvaa joki. Jokainen lahjoitus on plussaa.  Tämä tuote ja väri on myynnissä vain ja ainoastaan hyväntekeväisyys periaatteella. Hiuspannoista lahjoitetaan jokaisesta 16,6 € hyväntekeväisyyteen. Ajatus on, että yhteisvoimalla saamme tästä pantaerästä kerättyä teidän kanssanne 200 € kokoon joka lahjoitetaan. Ja sinä saat tottakai upean poronnahkaisen hiuspannan joka on samaa huippulaatua niin kuin muutkin Univormun hiuspannat. Hiuspanta on tehty Ukrainan värien mukaan vuorikangasta myöten.

Hiuspannan malli on solmupanta josta näet tarkempia kuvia mallin päällä tästä linkistä.

Tämä hiuspanta on loppuun asti viimeistelty trendikäs aitoa poronnahkaa oleva hiuskoriste joka kruunaa asusi. Univormun solmupanta levenee hieman keskustaa kohti. Pannan leveys on noin 5 cm. Tämä on Univormun hiuspannoista kapein versio. Pannassa on kauniisti vuorattu sähkönsininen vuori. Samettisesta poronnahasta valmistetun pannan päät on huoliteltu nahkatupilla. Sisällä oleva panta on valittu siten, että se on mahdollisimman joustava eikä paina korvantaustaa. Pannan pituus on hieman lyhyempi kuin osa markkinoilla olevista pannoista. Näin ollen se ei tule yhtä pitkälle korvantaustojen taakse eikä paina korvantaustoja samoin kuten pidemmät hiuspannat.

Kaunis hiuspanta solmulla. Univormun ylellinen hiuspanta on uniikki luxustuote. Nahkana on aito poronmokka, leopardikuosissa on käytössä sileä poronnahka. Nahkana poronnahka tuntuu samettiselle. Poronnahka on nahoista ekologisin ja erittäin kestävää. Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Laadukas poronnahkainen hiuspanta on valmistettu käsityönä suomessa. Jokainen panta on uniikki kappale.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tuotetiedot

Koko

  • Nahkaisen hiuspannan leveys: leveimmästä kohdasta noin 5 cm

Materiaali

  • 100 % poronmokka sekä poronnahka
  • Hiuspannoissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta

Värit

  • Värinä on kaunis keltainen, aavistuksen sinapinkeltainen sävy. Vuorikangas on kirkkaan sininen. Erikoiserä ja tuote joka on valmistettu ainoastaan hyväntekeväisyys eränä.

Hoito-ohje

Poronnahalla on jonkin verran likaa ja vettähylkivä käsittely. Ethän koske pantaan rasvaisilla tai likaisilla käsillä sillä nahkaan voi jäädä siitä jäljet. Pyyhi tahrat varovasti kostealla liinalla. Ei vesipesua. Vältä kontaktia hiuslakan kanssa.

Toimitus

  • Tuote on heti saatavilla ja postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ellei muuta ole erikseen mainittu.
  • Tilaukseen lisätään kassalla lähetyskulut 6,9 €
  • Hygieniasyistä tuotteella ei ole palautusoikeutta

Lisätiedot

Paino0,15 kg
Mitat20 × 16 × 5 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ukraina hyväntekeväisyys hiuspanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *