Ale!

Poronnahkainen servettirengas

12,90  (sis. alv 24 %)

4 kpl / servettirenkaita

ERIKOISERÄ jota on rajoitetusti saatavilla!!!

Servettirenkaat poronnahasta, suomalainen uniikki tuote jolla saat loihdittua boho-tyylisen kattauksen. Luonnonmateriaalina nahkainen servettirengas on yksinkertainen ja pelkistetty. Poronnahkainen servettirengas viimeistelee kattauksen ja tuo siihen ripauksen rentoutta. Suomessa käsityönä valmistetut nahkaiset servettirenkaat.

Univormun kehittämät servettirenkaat on valmistettu kasvoparkitusta poronnahasta. Kaikissa Univormun tuotteissa nahkana on käytössä lihateollisuuden ylijäämä nahka joka on nahkoista kaikista ekologisin. Nahat tulevat Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Servettirenkaissa on pystytty osittain hyödyntämään hukkapaloja, joita syntyy leikkuujäättenä nahantoimittajalta. Kaikki palat pyritään siis hyödyntämään ja saamaan tarpeettomalle leikkuujätteellekin uusi elämä.

Renkaat ovat ommeltu kiinteiksi renkaiksi ja niihin mahtuu kauniisti isompikin pellaservetti. Jokainen rengas on uniikki sillä nahan ulkonäkö vaihtelee. Servettirenkaita saa mustana ja konjakinvärissä mutta värien saatavuus vaihtelee eikä aina ole tarjota molempia värejä.

Selvettirenkaat on pakattu lahjapakkaukseen, jossa on tervaleppäpurua suoraan Suomen Oulaisista. Voit käyttää tervalepät lopuksi takan tai nuotion sytykkeenä. Poronnahkaiset servettirenkaat voi tilata suoraan myös lahjansaajalle kun ilmoittaa tilausvaiheessa lahjansaajan toimitusosoitteen.

Servettirenkaat on tehty poronnahan valmistajan hukkapaloista. Tätä tuotetta on saatavilla vain vaihtelevia eriä kausittain kun hukkapaloja on saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Tuotetiedot

Koko

  • Boho-tyylisen servettirenkaan korkeus: 2 cm
  • Boho-tyylisen servettirenkaan halkaisija: n.7,5 cm

Materiaali

  • 100 % poronnahka
  • Servettirenkaissa käytettävä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa, joka tulee Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Lisäksi on hyödettetty nahkavalmistajan leikkuujätettä niin hyvin kuin mahdollista.

Värit

  • Saatavilla olevat värit: konjakinruskea sekä musta

Hoito-ohje

Poronnahalla on jonkin verran likaa ja vettähylkivä käsittely. Ethän koske pantaan rasvaisilla käsillä sillä nahkaan voi jäädä siitä jäljet. Pyyhi tahrat varovasti kostealla liinalla. Ei vesipesua. Vältä kontaktia hiuslakan kanssa. Mikäli nahka kuivuu voi sen käsitellä luonnonmukaisella mehiläisvahalla.

Toimitus

  • Tuote on heti saatavilla ja postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ellei muuta ole erikseen mainittu. Kun varasto loppuu, uutta saadaan tilalle 2-3 viikon sisällä.
  • Tilaukseen lisätään kassalla lähetyskulut 6,5 €
  • Hygieniasyistä tuotteella ei ole palautusoikeutta

Lisätiedot

Paino0,4 kg (kilogramma)
Mitat20 × 16 × 5 cm (senttimetri)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poronnahkainen servettirengas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *