Lisätarvikkeet

Naisten laadukkaat ja personalisoitavissa olevat suomalaiset työvaatteet avainlipun alla. Kotimaiset työvaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Mahdollisuus räätälöidä omien mittojen mukaan tai tarpeesta myös miehille. Kustomoinnin kautta voit itse vaikuttaa värien kautta ulkonäköön ja saada persoonalliset työasut jotka ovat myös yhtenäisiä keskenään vaikka käytössä olisikin erimallisia Univormuja.

Univormun työvaatteet kestävät 60 asteen pesun, kankaat ovat torjunta-ainevapaat jotka säilyttävät hyvin värinsä, vaatteiden ja isojen taskujen istuvuus on hienosäädetty toimiviksi.

Työvaatteita on mahdollisuus sovittaa Turussa sovituspisteessä. Mittataulukon mukaan pystyy valitsemaan itselleen Univormun työasun myös sovittamatta tai ottamalla yhteyttä palvelevaan verkkokauppaan.

Univormun työasut toimivat hyvin mm. seuraavilla palvelualoilla. Kosmetologi, kampaaja, kahvila, kukkakauppa, kotisiivous, kotisairaanhoito mutta niitä voi käyttää myös kotona puutarhanhoidossa, siivouksessa tai leipoessa. Kaikkia tuotteita on mahdollisuus saada yksittäiskappaleina eikä tuotteilla ole minimitoimituserää.